Eläintarvikekauppa Haukkis
 

 

Biosa

Maitohappobakteerivalmiste suolistotoiminnan tasapainottamiseen koirille, kissoille ja muille lemmikeille. Ihmisille saatavana myös Vita Biosaa jossa samat vaikutukset.

Biosa-tuotteet syntyvät käymisprosessissa, jossa maitohappobakteerit ja yrtit yhdistetään veteen ja sokeriruokomelassiin. Maitohappobakteerit kuluttavat melassissa olevan sokerin ja muuttavat sen orgaanisiksi hapoiksi. Orgaaniset hapot tekevät tuotteesta itsesäilöntävän. Käymisprosessi jatkuu, kunnes kaikki sokeri on muuttunut, eli kaikki Biosa-tuotteet ovat sokerittomia.

Terveysvaikutteisten mikrobien on todettu edistävän mahasuolikanavan terveyttä, vähentävän allergian ja atopian sekä pitkäaikaisen stressin oireita niin ihmisillä kuin eläimillä sekä lyhentävän akuutin ripulin kestoa.

Maitohappobakteereita voi käyttää voi käyttää myös jatkuvasti tukemaan suoliston bakteerikantaa mm. herkkävatsaisilla ja hiivaongelmaisilla eläimillä.

Hyvinvointi lähtee suolistosta ja suoliston hyvinvoinnin ydin on terve bakteerikanta. Tehokas maitohappobakteerivalmiste ylläpitää suoliston tasapainoa myös vaativissa tilanteissa.

Mikro-organismeilla on kyky muuttaa haisevat aineet hajuttomaksi, tästä syystä Animal Biosa soveltuu erittäin hyvin käytettäväksi kaikkialla, joissa hajuongelmia esiintyy mm. kissanhiekkalaatikossa, koirien pedeissä, lintujen häkeissä, akvaariossa ja terraarioissa.

Miten Biosaa käytetään? Biosa voidaan lisätä suoraan eläimen ruokaan tai antaa suoraan suuhun. Tuotteella on tuore ja hapan tuoksu, joka stimuloi lemmikin ruokahalua ja ruoansulatusta.

Paljonko Biosaa kuuluu antaa? Päivittäinen annos 1/2-1 ml per painokilo. Vähitellen lisää nääeää suositeltuun määrään saakka.

Kissat - 2,5-5 ml

Koirat 0-10kg - 5-10 ml

Koirat 10-25 kg - 10-15 ml

Koirat 25-45+ kg - 15-30 ml

Mihin vaivaan Biosa auttaa? Biosa auttaa moneen vaivaan mm. hiivaan, närästykseen, turvotukseen, vatsakipuihin, ripuliin, röyhtäilyyn sekä ummetukseen.

Mitä tapahtuu Biosaa käyttämällä? Aineenvaihdunnan tehostuminen, energiatasojen nousu, pH -tasapaino korjaantuu, suolisto puhdistuu kuona-aineista, ravintoaineiden imeytyminen paranee, vastustuskyky ja immuunipuolustus paranee

Mistä Biosaa saa? Biosaa voi ostaa Haukkiksen myymälästä. Voimme myös lähettää Biosaa postilla mikäli et pääse myymäläämme. Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse haukkis@haukkis.fi / 041 319 3172

Animal Biosa 500 ml  17, 90 €

Vita Biosa 500 ml  19,90 €